• Buffetretter
    • Pestomarineret svineryg
    • Rosastegt kalvecuvette
    • Helstegt oksefilet
    Tilbehør
    • Marineret pære - fennikelsalat
    • Honningbagte gulerødder
    • Kolde råmarinerede grøntsager
    • Pommes Rissoles
    99,00
    Kuverter à
  • Buffetretter
    • Kryddermarineret kalvecuvette
    • Sennepsglaseret skinke
    • Butterdejsindbagt svinemørbrad
    Tilbehør
    • Små peberbagte kartofler
    • Flødekartofler med revet mozzarella
    • Sæsonens blandede salat med husets dressing
    99,00
    kuverter á
  • Buffetretter
    • Helstegt oksecuvette med knust peber
    • Krydderstegt nakkekam med rosmarin
    • Braiseret vikingekølle
    Tilbehør
    • Små bagte kartofler med hvidløg, mynte og oregano
    • Hjemmelavet kold kartoffelsalat med friske krydderurter
    • Pastasalat med krølsalat, sæsonens grøntsager og dressing
    • Original coleslaw med snittet hvidkål og gulerødder
    99,00
    Kuverter à
  • Buffetretter
    • 2 stk. tarteletter med høns i asparges
    • Kalkunbryst stegt med citron og peber
    • Rosastegt oksefilet med knust peber og ingefær
    • Urtemarineret skinke
    Tilbehør
    • Små kartofler bagt med sød chili
    • Pastasalat med persillepesto og radicchiosalat
    • Bulgursalat med grøntsager og rød pesto
    • Flødekartofler med revet mozzarella
    129,00
    Kuverter à
  • Buffetretter
    • Kold dampet laks med grønne asparges og kaviarcreme
    • Letrøget svinefilet
    • Helstegt oksecuvette med provancekrydderi
    • Krydret kyllingefilet i cremet tomatsauce
    Tilbehør
    • Marineret kartoffelsalat med rødløg, radiser og krydderurter
    • Små bagte kartofler med hvidløg, mynte og oregano
    • Salatfad med lækre salater, 5 slags årstidens grøntsager og dressing
    • Råmarinerede grøntsager med æblevinaigrette
    129,00
    Kuverter à
  • Forret
    • Vitello Tonnato mørt kalvekød i skiver med tun tatarsauce
    Buffetretter
    • Helstegt porchetta vendt i friske krydderurter
    • Lufttørret italiensk skinke med artiskokker
    • Ovnbagte kartofler med friske krydderurter
    • Blandede salater med balsamicomarineret cherrytomat, ristede mandler og høvlet parmesan
    Dessert
    • Tiramisu med syltede skovbær
    129,00
    Kuverter à
  • Forret
    • Spansk serranoskinke på sprød salat med cherrytomat og ristede pinjekerner
    Buffetretter
    • Helstegt kalvecuvette med parmesan og hvidløg
    • Grillet kam med tapanade af tomat, svampe og rødløg
    • Flødekartofler med revet mozzarella
    • Bønnesalat af kikærter og haritcots verts med chorizopølse, frisk timian, peberfrugt, vinaigrette og rødløg
    Dessert
    • 2 slags spanske oste med brød og smør
    129,00
    Kuverter à
  • Buffetretter
    • Rosastegt oksemørbrad vendt i friske krydderurter
    • Orientalsk krydret svinefilet
    • Krydret kyllingefilet i cremet tomatsauce
    Tilbehør
    • Gratineret pasta med bacon i tomatfløde
    • Kartoffel røsti
    • Salat med grillet aubergine balsamicomarineret cherrytomat, frisk basilikum og citronskal
    • Bulgursalat med bredbladet persille, oliven, peberfrugt og rødløg
    169,00
    Kuverter à
  • Buffetretter
    • BBQ marineret spareribs
    • Lammekølle stegt med rosmarin
    • Rosastegt oksefilet stegt med chili og teriaki
    Tilbehør
    • Hvidkålsråkost med hakket dild, soltørret tranebær og pæretern
    • Blandede salater med balsamicomarineret cherrytomat, ristede mandler og høvlet parmesan
    • Flødekartofler med revet mozzarella
    • Bagt kartoffel med hjemmelavet hvidløgssmør
    169,00
    Kuverter à
  • Buffetretter
    • Lufttørret italiensk pølse og skinke
    • Laksetærte med spinat
    • Rosastegt oksefilet stegt med chili og teriaki
    • Krydret kyllingefilet i cremet tomatsauce
    Tilbehør
    • Tomatsalat med frisk mozzarella og basilikum
    • Vegetar Cæsarsalat med friskhøvlet parmesan og brødcroutoner
    • Små kartofler bagt med sød chili
    • Flødekartofler med revet mozzarella
    • 3 Slags stenovnsbagt brød til buffet
    Dessert
    • Gateau Marcel med vaniljeis og jordbærpuré
    199,00
    Kuverter à
  • Buffetretter
    • Vitello Tonnato mørt kalvekød i skiver med tun tatarsauce
    • Varmrøget peberlaks med marineret fennikel
    • Helstegt oksemørbrad vendt i friske krydderurter
    • Krydderfarseret kalkunbryst
    Tilbehør
    • Pommes Rissoles - små smørristede kartofler
    • Rucolasalat med timianbagte svampe og soltørret tomat
    • Bønnesalat af kikærter og haritcots verts med chorizopølse, frisk timian, peberfrugt, vinaigrette og rødløg
    • Hvedekernesalat med rødløg og friske urter i syrlig vinaigrette
    • 3 Slags stenovnsbagt brød til buffet
    Dessert
    • Oste med syltede valnødder, oliven og vindruer
    199,00
    Kuverter à
  • Her kan du selv sammensætte din buffet