Mad der passer til din søgning:

Buffet

Flere og flere mennesker vælger i dag buffet når der inviteres gæster. Buffet er uformelt, fleksibelt og gør det lidt lettere for værten at tage sig af sine gæster. Man kan variere med forskellige retter og er dejligt uafhængig af de ønsker de enkelte måtte have.

Du kan gøre det nemt ved at vælge en af de smagfulde buffeter Salt og Peber har sammensat, eller selv kombinere forskellige retter helt efter din og dine gæsters smag. Du bestemmer selv om der skal sovs med, eller du hellere vil have flødekartofler.

Buffeterne kan f.eks. rigtig godt kombineres med en ret du selv, eller din slagter, er god til at lave. Alt er tilladt og lækre buffeter er altid i høj kurs.

Varme retter leveres i termokasser og er klar til servering på egne fade. Kolde retter er klar til anretning på bordet.

Læs mere
  •         Kan bestilles til levering i december - januar - februar

    Buffetretter
    • Pestomarineret grillet svinekam
    • Krydret kalkunbryst med timian
    • Braiseret kalvecuvette
    Tilbehør
    • Vintersalat med æbler, pastinak
    • Bagte rødbeder med honning og timian
    • Bønnesalat med soltørret tomat
    • Ostegratineret flødekartofler
    99,00
    Kuverter á
  • Buffetretter
    • Kryddermarineret kalvecuvette
    • Sennepsglaseret skinke
    • Butterdejsindbagt svinemørbrad
    Tilbehør
    • Små peberbagte kartofler
    • Flødekartofler med revet mozzarella
    • Sæsonens blandede salat med husets dressing
    • Broccolisalat med bacon, rosiner og ristede solsikkekerner
    99,00
    kuverter á
  • Buffetretter
    • Helstegt oksecuvette med knust peber
    • Krydderstegt nakkekam med rosmarin
    • Braiseret vikingekølle
    Tilbehør
    • Små bagte kartofler med hvidløg, mynte og oregano
    • Hjemmelavet kold kartoffelsalat med friske krydderurter
    • Pastasalat med krølsalat, sæsonens grøntsager og dressing
    • Original coleslaw med snittet hvidkål og gulerødder
    99,00
    Kuverter à
  • Buffetretter
    • 2 stk. tarteletter med høns i asparges
    • Kalkunbryst stegt med citron og peber
    • Rosastegt oksefilet med knust peber og ingefær
    • Urtemarineret skinke
    Tilbehør
    • Små kartofler bagt med sød chili
    • Pastasalat med persillepesto og radicchiosalat
    • Bulgursalat med grøntsager og rød pesto
    • Flødekartofler med revet mozzarella
    129,00
    Kuverter à
  • Buffetretter
    • Kold dampet laks med grønne asparges og kaviarcreme
    • Letrøget svinefilet
    • Helstegt oksecuvette med provancekrydderi
    • Krydret kyllingefilet i cremet tomatsauce
    Tilbehør
    • Marineret kartoffelsalat med rødløg, radiser og krydderurter
    • Små bagte kartofler med hvidløg, mynte og oregano
    • Salatfad med lækre salater, 5 slags årstidens grøntsager og dressing
    • Råmarinerede grøntsager med æblevinaigrette
    129,00
    Kuverter à
  • Forret
    • Vitello Tonnato mørt kalvekød i skiver med tun tatarsauce
    Buffetretter
    • Helstegt porchetta vendt i friske krydderurter
    • Lufttørret italiensk skinke med artiskokker
    • Ovnbagte kartofler med friske krydderurter
    • Blandede salater med balsamicomarineret cherrytomat, ristede mandler og høvlet parmesan
    Dessert
    • Tiramisu med syltede skovbær
    129,00
    Kuverter à
  • Forret
    • Spansk serranoskinke på sprød salat med cherrytomat og ristede pinjekerner
    Buffetretter
    • Helstegt kalvecuvette med parmesan og hvidløg
    • Grillet kam med tapanade af tomat, svampe og rødløg
    • Flødekartofler med revet mozzarella
    • Bønnesalat af kikærter og haritcots verts med chorizopølse, frisk timian, peberfrugt, vinaigrette og rødløg
    Dessert
    • 2 slags spanske oste med brød og smør
    129,00
    Kuverter à
  • Buffetretter
    • Rosastegt oksemørbrad vendt i friske krydderurter
    • Orientalsk krydret svinefilet
    • Krydret kyllingefilet i cremet tomatsauce
    Tilbehør
    • Gratineret pasta med bacon i tomatfløde
    • Kartoffel røsti
    • Salat med grillet aubergine balsamicomarineret cherrytomat, frisk basilikum og citronskal
    • Bulgursalat med bredbladet persille, oliven, peberfrugt og rødløg
    169,00
    Kuverter à
  • Buffetretter
    • BBQ marineret spareribs
    • Lammekølle stegt med rosmarin
    • Rosastegt oksefilet stegt med chili og teriaki
    Tilbehør
    • Hvidkålsråkost med hakket dild, soltørret tranebær og pæretern
    • Blandede salater med balsamicomarineret cherrytomat, ristede mandler og høvlet parmesan
    • Flødekartofler med revet mozzarella
    • Bagt kartoffel med hjemmelavet hvidløgssmør
    169,00
    Kuverter à
  • Buffetretter
    • Lufttørret italiensk pølse og skinke
    • Laksetærte med spinat
    • Rosastegt oksefilet stegt med chili og teriaki
    • Krydret kyllingefilet i cremet tomatsauce
    Tilbehør
    • Tomatsalat med frisk mozzarella og basilikum
    • Vegetar Cæsarsalat med friskhøvlet parmesan og brødcroutoner
    • Små kartofler bagt med sød chili
    • Flødekartofler med revet mozzarella
    • 3 Slags stenovnsbagt brød til buffet
    Dessert
    • Gateau Marcel med vaniljeis og jordbærpuré
    199,00
    Kuverter à
  • Buffetretter
    • Vitello Tonnato mørt kalvekød i skiver med tun tatarsauce
    • Varmrøget peberlaks med marineret fennikel
    • Helstegt oksemørbrad vendt i friske krydderurter
    • Krydderfarseret kalkunbryst
    Tilbehør
    • Pommes Rissoles - små smørristede kartofler
    • Rucolasalat med timianbagte svampe og soltørret tomat
    • Bønnesalat af kikærter og haritcots verts med chorizopølse, frisk timian, peberfrugt, vinaigrette og rødløg
    • Hvedekernesalat med rødløg og friske urter i syrlig vinaigrette
    • 3 Slags stenovnsbagt brød til buffet
    Dessert
    • Oste med syltede valnødder, oliven og vindruer
    199,00
    Kuverter à
  • Her kan du selv sammensætte din buffet

Vi bruger cookies på siden.

Hvis du fortsætter på siden, accepterer du vores brug af cookies. Du kan læse mere ved at klikke her.

x