Mad der passer til din søgning:

Konfirmationsmenu Fyn

SE MENUERNE TIL EN GLAD KONFIRMATION

Vi tilbyder menuer og buffeter for enhver smag til den vellykkede konfirmationsfest. Vores kokketeam har hjulpet masser af festdage over hele landet til at blive succes'er. Lad jeres fest blive den næste. Se de spændende muligheder herunder. Ring også gerne, hvis du har spørgsmål eller ønsker.

RING OG RESERVÉR DEN GODE MAD

Vores konfirmationsmenuer er populære, så ring til 70 10 14 16 og reservér menuen til jeres fest. Så er du sikker på god mad til glade gæster.

Du kan bestille konfirmationsmenu og buffet til levering fra den 13. april til og med den 9. juni 2014

Læs mere
  • Kan bestilles til levering fra 19. marts til 19. Juni 2017

    Forret
    • Rejecocktail med kaviar, citron, asparges,
      dressing og stenovnsbagt brød
    Buffetretter
    • Krydret kyllingefilet i cremet tomatsauce
    • Helstegt kalvecuvette med provancekrydderi
    • Svinefilet a la mørbrad med serranoskinke og salvie
    Tilbehør
    • Flødekartofler med revet mozzarella
    • Broccolisalat med bacon, rosiner og ristede solsikkekerner
    • Marineret kartoffelsalat med cherrytomater, grønne bønner og salatost
    • Grøn salat med tomat, asparges, bacon og brødcroutoner
    • Flødekartofler med hvidløg og revet mozzarella
    Dessert
    • Jordbær og rabarber trifli med makroner og vaniljecreme
    149,00
    Kuverter à
  • Kan bestilles til levering fra 19. marts til 19. juni 2017

    Forret
    • Hjemmelavet hønsesalat på ananasring
      toppet med bacon og karse. Hertil stenovnsbagt brød
    Buffetretter
    • Helstegt kalvecuvette med provancekrydderi
    • Kamfilet med rød pesto
    • BBQ marineret kyllingefilet
    Tilbehør
    • Flødekartofler med revet mozzarella
    • Grøn forårssalat med tomat, asparges, bacon og brødcroutoner
    • Broccolisalat med bacon, rosiner og ristede solsikkekerner
    • Marineret kartoffelsalat med cherrytomater, grønne bønner og salatost
    • Flødekartofler med hvidløg og revet mozzarella
    Dessert
    • Salt og Pebers isdessert med brændte nødder, baileys og jordbæris.
      Hertil råmarinerede frugt
    164,00
    Kuverter à
  • Kan bestilles til levering fra 19. marts til 19. Juni 2017

    Forret
    • Parmaskinke og melon serveret på sprød salat
      med oliventapanade og grissinistænger
    Buffetretter
    • Helstegt kalvecuvette med provancekrydderi
    • Svinefilet a la mørbrad med serranoskinke og salvie
    • Toscansk unghanebryst med peberfrugt, tomat, bladselleri og hvidvin
    Tilbehør
    • Flødekartofler med revet mozzarella
    • Grøn salat med tomat, asparges, bacon og brødcroutoner
    • Små bagte kartofler med høvlet parmesan og rucola
    • Tomatsalat med mozzarella, rødløg og basilikumpesto
    • Flødekartofler med hvidløg og revet mozzarella
    Dessert
    • Chokolademousse med flødeskum og hakket chokolade
    174,00
    Kuverter à
  • Kan bestilles til levering fra 19. marts til 19. Juni 2017

    Forret
    • Varmrøget laksestykke med marineret fennikel, orange/honningdressing
      og stenovnsbagt brød
    Hovedret
    • Kalvesteg stegt som vildt
      med smørstegte forårskartofler vendt med friske krydderurter, klassisk waldorfsalat, surt, sødt, chips og vildtsauce
    Dessert
    • Jordbær og rabarber trifli med makroner og vaniljecreme
    174,00
    Kuverter à

Din søgning gav ikke noget resultat.

Fandt du ikke, hvad du søgte? Prøv igen, eventuelt med et nyt søgeord. Eller kontakt os med dine spørgsmål.

Vi bruger cookies på siden.

Hvis du fortsætter på siden, accepterer du vores brug af cookies. Du kan læse mere ved at klikke her.

x