Mad der passer til din søgning:

Sæson

Hos Salt & Peber tilbyder vi lækre menuer og buffeter som hver især passer til de 4 årstider. Står du og skal holde en stor eller lille fest, så har vi sammensat en lækker buffet og menu som, passer perfekt hvad enten det er forår, sommer, efterår eller vinter.   

Læs mere
  • Kan bestilles til levering i september, oktober og november

    Forret
    • Lakseroulade med limedressing
    Hovedret
    • Langtidsstegt svinefilet marineret i mørk øl, brun farin, dijon og enebær. Serveret med pommes hasselback, bagte rodfrugter og skysauce.
    Dessert
    • Æbletærte med vanilje creme fraiche
    139,00
    Kuverter à
  • Kan bestilles til levering i september, oktober og november


    Buffetretter
    • Krydderstegt nakkekam med rosmarin
    • Farseret kalvefilet med spinat
    Tilbehør
    • Pommes hasselback
    • Varm mexikansk kartoffelsalat med løg, bacon, ost & creme fraishe
    • Spidskålssalat med quinoa, blommetomater og nødder
    • Coleslaw af rødbede og rødkål
    • Årstidens rodfrugter med rosmarin og timian
    119,00
    Kuverter á
  • Kan bestilles til levering i januar og februar

    Forret
    • Okseterrine med tørret tranebær og knuste pistacienødder. Hertil syltede beder og stenovnsbagt brød
    Hovedret
    • Brasieret svinenakkekam hertil store ovnbagte kartoffelbåde og rødkålssalat med æbler og rosiner
    Dessert
    • Pærekage med vaniljecreme
    119,00
    Kuverter à
  • Kan kun bestilles til levering i januar og februar

    Buffetretter
    • Stegt kyllingefilet i BBQ
    • Spareribs stegt i krydderurter
    • Langtidsstegt oksesteg
    Tilbehør
    • Store ovnbagte kartoffelbåe
    • Perlebygsalat med persille og rød peberfrugt
    • Rødbedesalat med peberrod og friske æbletern
    • Grøn salat med tomat, agurk, rødløg, majs og squash. Hertil husets vinaigrette
    109,00
    Kuverter à
  • Kan bestilles til levering i marts, april og maj

    Forret
    • Fisketerrin på plukket salat, serveret med cherry tomat, urtecreme, dild og citron. Hertil stenovnsbagt brød.
    Hovedret
    • Svinefilet med urte-crust (rasp, smør og krydderurter) - Hvedekernesalat m/ spidskål, druer og rød peberfrugt - Små bagte kartofler m/ timian - Let bagt blomkål vendt i purløgssmør og ristede jordnøddet
    Dessert
    • Chokolademousse med flødeskum og hakket chokolade
    119,00
    Kuverter á
  • Kan bestilles til levering i marts, april og maj

    Buffetretter
    • Svinefilet med urte-crust (rasp, smør og krydderurter)
    • Marineret kalvecuvette med provance krydderi
    • Kyllingetærte med spinat og løg
    Tilbehør
    • Let bagt blomkål vendt i purløgssmør og ristede jordnøddet
    • Små bagte kartofler med timian
    • Mix salat med agurk feta og syltet rødløg
    • Hvedekernesalat med spidskål, druer og rød peberfrugt
    109,00
    Kuverter á
  • Kan bestilles til levering i juni, juli og august

    Forret
    • Varmrøget laks plukket på salat med grønne asparges & rygeostecreme
    • Hertil hjemmelavet focaccia
    Hovedret
    • Oksestriploin i frisk rosmarin - m/ små bagte kartofler & tzatziki - samt blomkål i dild, basilikum, avokado og cocktail tomater
    Dessert
    • Panna cotta med sæsonens frugtkompot & hakkede pistacienødder
    148,00
    Kuverter à
  • Kan bestilles til levering i juni, juli og august

    Buffetretter
    • Kalvecuvette i varme krydderier
    • Kyllingeoverlår vendt i Granddad´s hjemmelavet BBQ sauce
    • Hjemmelavet tærte med laks, baby spinat og søde majs
    Tilbehør
    • Små bagte kartofler med timian
    • Tabouleh-salat med persille, tomat og agurk
    • Broccolisalat med plukkede salater, æble, rødløg og frisk mozzarella
    • Lilla spidskålssalat med druer, gulerod, courgette og hakket persille
    • Hjemmelavet focaccia
    128,00
    Kuverter á

Din søgning gav ikke noget resultat.

Fandt du ikke, hvad du søgte? Prøv igen, eventuelt med et nyt søgeord. Eller kontakt os med dine spørgsmål.

Vi bruger cookies på siden.

Hvis du fortsætter på siden, accepterer du vores brug af cookies. Du kan læse mere ved at klikke her.

x