Salt & Peber

Aftensmad leveret til døren

Her hos Salt & Peber er vi derfor glade for, at kunne tilbyde vores kunder vores populære Aftensmad koncept, der giver dig mulighed for, at få sunde og velsmagende aftensmadsretter leveret direkte til døren. Hverdagen for danske familier er ofte fyldt med et væld af aktiviteter, pligter og aftaler der skal overholdes. Derfor er aftensmaden for mange et stressende element og det kan hurtigt ende med, man bestiller en omgang hurtig fastfood.

Hos Salt & Peber ved vi hvor svært det kan være at få en hverdag til at hænge sammen, især som børnefamilie. Kunne du også godt tænke dig en dagligdag, med mindre stress efter arbejde og mere tid til børnene og hjemmet, er vi sikre på at du vil kunne få stort gavn af vores Aftensmad koncept. Vi sørger for at levere lækre måltider til dig og din familie, på alle de aftener I måtte ønske. Vores erfarne kokke sammensætter en lang række spændende og varierede menuer, med at hav af sunde og friske råvarer, der bliver bragt direkte hjem til dig efter ønske og vi tilbyder altid to nye og interessante retter - hver dag.

Salt & Pebers Aftensmad koncept er mere end bare take-away. For at sikre dig og dine en smagfuld og spændende madoplevelse, bliver grøntsagerne leveret friske og intakte. Grøntsager giver nemlig en meget bedre og friskere smag, hvis de snittes kort tid før de serveres. Det kan hurtigt blive til hyggelig stund for hele familien, da det er en oplagt mulighed for at bruge noget kvalitetstid sammen med børnene, der ofte har det sjovt med at lave mad sammen med mor og far.

Salt & Pebers udbringning af aftensmad er den perfekte løsning for den moderne familie og uanset om I ønsker madlevering to, tre, eller seks dage om ugen, er det beroligende at vide, at Salt & Peber sørger for sunde og velsmagende aftensmadsmåltider til dig og din familie. Slip for bløde pommes frittes og usunde lappeløsninger og prøv i stedet et sundt og billigt alternativ, med vores aftensmad levering direkte til døren.

Som altid her hos Salt & Peber, er I garanteret den høje standard, som vi er kendt for og vi sætter en stor ære i, at kunne tilbyde madlevering af den bedste kvalitet, til vore mange nye samt trofaste kunder landet over.

Vi bruger cookies på siden.

Hvis du fortsætter på siden, accepterer du vores brug af cookies. Du kan læse mere ved at klikke her.

x