Køkkenchefen

siger...

Med Salt og Peber´s aftensmad ønsker vi, at tilbyde et personligt køkken, hvor retterne er funderet i de kendte principper om en varieret, sund, nærende og energigivende kost. Fremstillingen af den enkelte ret bygger på de for årstiden tilgængelige råvarer, typiske tilberedningsmetoder og vores fælles madkulturelle arvegods, tiltider udsat for en innovativ gastronomisk tankegang.

For os i køkkenet er det et spørgsmål om at have hjertet med i vores produktion, så vore menuer altid fremstår som en kvalitativ spiseoplevelse på højt niveau, fremstillet med følelse og fokus på detaljen. I vores produktion, lægger vi stor vægt på variation og der findes kun sjældent alternativer til friske råvarer, ligesom vi køber økologisk og lokalt når det giver værdi til produktet og mening i forhold til prisen på Jeres aftensmad.

Menuen er fremstillet udfra ønsket om at sikre vore kunder det bedste mulige alternativ til den hjemmeproducerede mad, hvorfor retterne ikke altid vil være ”ready to eat”, men kræve opvarmning eller endelig færdiggørelse der hjemme. Dette er valgt for at tilsikre slutproduktet den bedst mulige kvalitet, og sikre familie, venner og gæster den bedst mulige spiseoplevelse. Alle nødvendige ingredienser, med undtagelse af de mest almindelige som f.eks. vand, salt, peber og sukker, vil dog være at finde sammen med den bestilte menu.

Aftensmaden vil samlet set altid kunne fremstilles inden for den tid, der medgår til at koge ris eller kartofler, altså som hovedregel ikke mere end 15-20 min. De processer, der skal foretages umiddelbart inden servering er udover kogning af kartofler, ris, pasta mv. begrænset til opvarmning, skylning af salat og enkel forarbejdning af grøntsager til rå servering. Dette for at tilsikrer den bedst mulige oplevelse for hele familien, både for ”huskokken”, der får lov at lægge sidste hånd på tilberedningen og de spisende.
 
Alle menuer vil, hvor det synes fornuftigt og værdiskabende for måltidets helhed være ledsaget af klassiske og innovative salater eller varme grøntsagsretter afstemt efter det øvrige måltid. Hermed gør vi vores til at sikre den gode næringsværdi i overensstemmelse med de officielle kostråd.

De enkelte menuer findes kun i een portionsstørrelse og er sammensat således, at de vil kunne spises af både barn og voksen.

Enkel punktvis vejledning om endelig tilberedning findes sammen med maden.

Vi glæder os til at byde hele familien velkommen!


Med venlig hilsen

Køkkenchefen

Bestil din aftensmad her

Vi bruger cookies på siden.

Hvis du fortsætter på siden, accepterer du vores brug af cookies. Du kan læse mere ved at klikke her.

x