Om

Aftensmad

Med Salt & Peber Aftensmad kan du få leveret et friskt og hjemmelavet aftensmåltid til hver dag i hele ugen, uden bøvlet med at handle og lave maden selv. Det eneste, du skal gøre, er at varme maden op, stille den på bordet og nyde den. Hvis der er en salat til, skal du dog snitte den, da det giver den bedst mulige smag. 

Til hver dag kan du vælge mellem 2 forskellige retter. Den ene er en klassisk ret, som du sikkert har spist før, og den anden er lidt mere speciel, hvis du har lyst til et aftensmåltid med et twist. På den måde er du sikker på at få noget, som alle i familien kan lide. Og i weekenden kan du også bestille forret og dessert, hvis det skal være ekstra lækkert. 

Du kan bestille til 2 perioder: mandag – torsdag og fredag – søndag. Og du skal bestille til minimum 2 dage for hver periode og minimum 6 portioner for hver periode. Du kan godt bestille til alle 7 dage, men for at maden holder sig frisk og lækker, så leverer vi den ad 2 omgange – henholdsvis om mandagen og om fredagen. Hvert måltid er lavet til en specifik dag i ugen, så det smager bedst muligt, og så holdbarhedstiden overholdes. 

Husk at bestille hverdagspakken (fra mandag – torsdag) inden onsdag kl. 12.00 og weekendpakken senest søndag kl. 12.00. 

Velbekomme.

Læs mere om, hvad vores køkkenchef skriver om maden her og bestil din aftensmad her


Praktisk info

Vi bruger cookies på siden.

Hvis du fortsætter på siden, accepterer du vores brug af cookies. Du kan læse mere ved at klikke her.

x