Nytårsmenu

Vi leverer

Catering Frederecia

Da Salt og Peber havde været godt i gang i nogle år på Fyn, med stor succes på cateringområdet, valgte vi at se os om for at finde en god placering for det næste cateringkøkken som kunne blive ”en del af familien”. Fredericia ville helt klart være en perfekt placering, da det ville være nemt at levere dejlig veltilberedt cateringmenuer og buffeter til de mange mennesker som bor i Fredericia og trekantsområdet.

Vi har haft køkken i Fredericia siden september 2008 og det er gået forrygende stærkt siden dag et. Vores køkken har stor kapacitet så vi producerer lækre frokostordninger til mange af områdets virksomheder samt festmenuer til såvel den vigtige fest som den uformelle middag med venner og familie.

For os er catering en passion. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og vores råvarer er så vidt muligt fra lokale leverandører. Vores cateringmenuer og buffeter tilberedes med præcision og vores personale er hver dag parate til at tilbyde vores kunder lækre menuer og buffeter til både store og små arrangementer. Vi holder hele tiden øje med hvad der rører sig indenfor cateringbranchen, så vi hele tiden kan tilbyde vores kunder gode tilbud med årstidens råvarer.

Vores køkkenchef i Fredericia, Jørgen Skjoldborg blev i tidernes morgen en del af Salt og Peber, da han sagtens kunne se en ide med samarbejdet, da Salt og Pebers høje standard stemmer helt overens med hans egen visioner om hvad god catering er. Så du vil altid med ro i sindet kunne gå ind på vores hjemmeside eller kontakte os pr. telefon for en bestilling af god cateringmad til yderst rimelige priser. Vi vil se frem til at du besøger os online, eller ringer os op, for at bestille mad til din næste fest hvor god catering er et must.

Velbekomme
Salt & Peber catering Fredericia

Vi bruger cookies på siden.

Hvis du fortsætter på siden, accepterer du vores brug af cookies. Du kan læse mere ved at klikke her.

x