Nytårsmenu

Vi leverer

Catering Odense

Salt og Peber startede i tidernes morgen med et enkelt køkken, som lå i en forstad til Odense. Her startede hele catering succesen op i lokaler, hvor der var rigtig travlt fra dag et. Hele Salt og Peber er baseret på ideen om, at vi her i Odense manglede en cateringvirksomhed, hvor der blev fokuseret på friske råvarer og kvalitet til en god pris.

Det viste sig hurtigt, at Salt og Peber var og er, en succes som er kommet for at blive. Vi er nu flyttet til et lækkert køkken i Odense, hvor vi hver dag tilbereder lækker mad til rigtig mange mennesker. Catering er en branche, som kræver stor præcision, og vi skal sørge for at være knivskarpe under tilberedning, da det er vigtigt, at vi får et lækkert og smagfuldt produkt leveret ud til alle vores kunder.

Catering eller mad ud af huset, som vi også kalder det, er en branche, hvor tingene ikke kan gøres om dagen efter, for uanset om det er den uformelle middag med vennerne eller den helt store fest, så skal vi nok gøre vores til, at Jeres madoplevelse bliver helt fantastisk. Salt og Pebers cateringmenuer og buffeter vil altid være at finde ved fester og andre begivenheder i Odense, så er du på udkig efter en seriøs cateringleverandør, som ikke går på kompromis med kvalitet og smag, hvad enten det er et lille eller stort arrangement, så er det Salt og Peber, du skal kontakte. Vi leverer cateringmenuer ud til alle slags sammenkomster lige fra barnedåb, konfirmation - til familiefødselsdagen.

Vi har et professionelt personale, som går op i deres håndværk og sætter en ære i at tilberede god og velsmagende catering mad, og det er meget vigtigt for personalet, at de råvarer der arbejdes med hver dag, er friske og de fleste råvarer kommer fra leverandører i lokalområdet.

Velbekomme

Salt og Peber catering Odense

Vi bruger cookies på siden.

Hvis du fortsætter på siden, accepterer du vores brug af cookies. Du kan læse mere ved at klikke her.

x