klassiskbuffet

Vi leverer

Julefrokost Odense

Om du besidder de store kulinariske evner eller ej, så har du her hos Salt & Peber mulighed for at kunne sikre den gode og solide julemad til dette års julefrokost. På siden herunder finder du vores udvalg inden for julefrokost Odense, hvor vi har sørget for, at der er noget for enhver smag.

Vores i alt seks forskellige julefrokost menuer byder på en bred palet af forskellige traditio-nelle juleretter. Julen er en højtid, der er præget af stærke traditioner, hvor det især er den gode mad, der er omdrejningspunktet. Ved at kunne tilbyde vore kunder forskellige valgmuligheder er det vores ønske, at du som kunde kan vælge eller sammensætte en julefrokost menu, der er helt ideel i forhold til dine personlige ønsker og behov. Især i forbindelse med firmajulefrokoster er det vigtigt, at der er noget for enhver smag, hvorfor vores julefrokost menuer taler til en så bred smagsskare som muligt.

Med priser, hvor alle har råd til at være med, er det vores ønske at kunne levere skøn jule-mad til alle Odense og omegns julefrokoster år efter år. Se nærmere på de forskellige menuer på siden herunder og lad dig inspirere til, hvordan dette års julefrokost(er) skal løbe af staben. Med mad bragt ud her fra Salt & Peber skal du ikke sørge for andet end en fin opdækning og en hyggelig atmosfære.

Vi bruger cookies på siden.

Hvis du fortsætter på siden, accepterer du vores brug af cookies. Du kan læse mere ved at klikke her.

x