Nytårsmenu

Salt & Peber Aalborg

Mad ud af huset - Aalborg

Mangler du mad ud af huset, til dit næste gilde i Ålborg området? Så har Salt og Peber din ret. Vores menu bugner konstant med lækre retter, og vi stiler altid efter, at imponere vores kunder når vores diner transportable vogn ruller ud.
Vi har i efterhånden en del år haft stor succes med vores mad ud af huset i det nordjyske, og det er blevet til mange succesfulde catering arrangementer, ikke kun i Ålborg, men også i mange andre dele af Nordjylland. Vores erfarende køkken i Ålborg går altid med stor iver til enhver opgave, og griber enhver catering opgave, stor som lille, an med stor professionalisme og passion.

Vores menukort er ganske overskueligt sat op, og man finder altid en række spændende retter, både fra det nordiske køkken samt mere eksotiske himmelstrøg. Det er vigtigt for os, at en mad ud af huset oplevelse altid er et positivt bekendtskab, som både vært og gæster vil tænke glædeligt tilbage på. Vi går derfor blandt andet meget op i, at have en god kommunikation med vores kunder, når diner transportable opgaver i Ålborg såvel som resten af landet skal sættes sammen. Vi krydrer dette med, altid at møde op i godt humør og med en hjertelig attitude. Vi mener på denne måde, at det altid bliver den bedst mulige oplevelse, at bestille mad ud af huset her på Salt og Peber. Har du specielle ønsker til menuen, så er det vigtigt for os, at du mødes med et smil og åbne miner, hver gang!

Vores køkken sætter en stor ære i kun, at anvende de mest friske og bedste råvarer, når vi sammensætter retter til mad ud af huset i Ålborg, såvel som resten af landet. Køkkenet bruger en god mængde tid på, nøje at udvælge de bedste råvarer i nærområdet. Vi mener, at det er vigtigt at en diner transportable oplevelse er fuldt ud på højde med den, som man vil opleve på enhver restaurant.

Skal du således holde gilde i det nordjyske, så håber vi altid, at du vil overveje vores catering service. Vi har stor erfaring med alt, lige fra konfirmation og barnedåb til julefrokoster og firmafester. Tøv derfor ikke med, at bestille vores service, hvis du har brug for mad ud af huset i Ålborg området. Vores køkken står til hver tid klar til, at sammensætte en fortryllende catering menu til dig og dine gæster.

Vi håber at høre fra dig,

Med venlig hilsen
Salt og Peber catering Ålborg.

Vi bruger cookies på siden.

Hvis du fortsætter på siden, accepterer du vores brug af cookies. Du kan læse mere ved at klikke her.

x