Nytårsmenu

Salt & Peber Esbjerg

Mad ud af huset - Esbjerg

Skal du holde fest i det vestjyske, hvor der er brug for catering? Så tilbyder vi lige nu fremragende priser på mad ud af huset i Esbjerg og omegn. Vi har altid som hovedmål, at imponere vores kunder når vi leverer diner transportable, til priser hvor alle samtidigt kan være med.
Vores Salt og Peber køkken i Esbjerg har stor erfaring med tilberedning af mange spændende retter, og menuen er altid fyldt med mange forskellige diner transportable løsninger. Dette har allerede nu ført til mange succesfulde catering arrangementer i Esbjerg, og mange ligger forhåbentlig forude. Vi går altid til enhver mad ud af huset opgave med professionel attitude, og vi mener især at det er vigtigt, at catering oplevelser er spændende kulinariske oplevelser.

Når vores catering vogn møder op, så er du altid garanteret at det er et venligt og professionelt personale, som møder dig. Det er vigtigt, at en catering oplevelse hos os ikke bare er en god smagsoplevelse, men at det også er en rar og behagelig oplevelse, når man bestiller mad ud af huset hos os i Esbjerg. En oplevelse, som man kun husker for noget godt. Sådan mener vi, at alle parter vinder mest i sidste ende.

Menukortet her på siden er sat nemt og overskueligt op, og er altid fyldt med mange forskellige, lækre retter. Vi har både retter for ind og udland, så man kan få præcist den type catering, som man drømmer om. Vi sigter altid efter, at der er en god kommunikation imellem køkken og kunde, hvor der altid tages hånd om kundens specifikke ønsker til diner transportable. Dette mener vi giver den allerbedste chance for, at enhver catering oplevelse i Esbjerg, såvel som de mange andre steder i landet vi leverer mad ud af huset, bliver allerbedst.

Det er meget vigtigt for os, at vi altid anvender de allerbedste råvarer, både hvad angår kød og grøntsager, når der sammensættes diner transportable retter. Vi har således blandt andet brugt en rum tid på, at opsøge de allerbedste leverandører i området, som tilbyder råvarer præcist som vi vil have dem. Dette er en af de store hemmeligheder, bag den gode feedback, som vi har fået fra kunder i både Esbjerg og resten af landet hvor vi leverer. Mad ud af huset skal ikke være et kompromis når der skal holdes gilde, det skal være en løsning som man er glad for, både før og efter.

Vi håber, at du vil overveje at vælge os næste gang der skal være fest i Esbjerg området. Vi har stor erfaring med alle typer mad ud af huset, både julefrokoster, firmafester, konfirmationer og mange andre. Vi stiler altid efter, at gøre alle gæster både mætte og glade, når vi leverer mad ud af huset i Esbjerg. Indtil nu, er det lykkes os meget godt synes vi selv.

God appetit,
Med venlig hilsen
Salt og Peber catering Esbjerg.

Vi bruger cookies på siden.

Hvis du fortsætter på siden, accepterer du vores brug af cookies. Du kan læse mere ved at klikke her.

x