klassiskbuffet

Salt & Peber København

Mad ud af huset - København

Gilde i det Københavnske? Så er der altid grund til, at overveje Salt og Peber catering København. Vi har altid massevis af spændende retter på menuen, og vores mål er altid, at imponere vores kunder, når vores diner transportable mad når frem til destinationen.
Vi har i en god sjat år haft stor succes med mad ud af huset i København området, og vi har stået for maden til en række succesfulde catering arrangementer. Vi deler ikke kun mad ud af huset i København, men også andre dele af Sjælland. Det erfarende Salt og Peber catering køkken i København går altid professionelt til værks, og stiler efter, at alle catering opgaver skal være en gastronomisk oplevelse.

Vores menukort er nemt at finde rundt i, og man finder altid mange, forskellige spændende catering retter, både fra indland og udland. Det er vigtigt for os, at en catering oplevelse altid er et spændende bekendtskab, som man husker i lang tid efter, både vært og gæster. For os er det blandt andet vigtigt, at der er en klar og ren kommunikation imellem os og kunder, som går begge veje, når der skal sammensættes en catering menu i København. På den måde mener vi, at mad ud af huset har størst chance for, at blive så godt som muligt.

Vi sørger altid for, at møde op til mad ud af huset opgaver i godt humør, og med en professionel og ikke mindst imødekommende attitude. Det er vigtigt for os, at det ikke kun er en smagsmæssigt god oplevelse, at bestille mad ud af huset fra Salt og Peber København. Det skal ganske simpelt også være en rar oplevelse, når catering vognen når frem til jeres gilde.

Vi går meget op i, at vi kun leverer madvarer i bedste kvalitet. Vi har blandt andet brugt stor tid på, at finde de bedste leverandører i området, når vi sammensætter vores mad ud af huset retter. På den med måde mener vi bedst, at en diner transportable oplevelse som vores, bliver den bedste for vores kunder. Den bedste mad, til de bedste priser på kundens vilkår. Disse er alle vigtige ting, når vi leverer mad ud af huset i København området.

Skal der være gilde i København eller omegn, så håber vi, at du vil give os et kald. Vores vigtigste mål er, at ethvert måltid bestil hos os, skal være den bedste oplevelse overhovedet muligt. Vi har stor erfaring, både med julefrokoster, firmafester, konfirmationer og andre fester, små som store. Med Salt og Peber København, bliver diner transportable/mad ud af huset til en god oplevelse, som gør dine gæster og dig både mætte og glade.

Med venlig hilsen og velbekomme,
Salt og Peber catering, København.

Vi bruger cookies på siden.

Hvis du fortsætter på siden, accepterer du vores brug af cookies. Du kan læse mere ved at klikke her.

x