klassiskbuffet

Salt & Peber Odense

Mad ud af huset - Odense

De to erfarende herrer Ole Larsen og Jørgen Toft Jensen, har begge været en stor del af drivkraften bag Salt og Peber, og har været med til at definere vores catering virksomhed. Ole Larsen har i kraft af sin rolle som souschef været med til at skabe grundfundamentet for det, som udgør vores mad ud af huset virksomhed næsten lige fra starten. I stærkt samarbejde med Jørgen Toft Jensen, har vores Salt og Peber diner transportable Odense afdeling forsynet mangt og mange fynboer med velsmagende retter til både konfirmationer, fødselsdage, julefrokoster og mange andre festlige begivenheder.

Det er dog ikke kun Ole Larsen, som står bag Salt og Peber catering Odenses store succes. Jørgen Toft Jensen, som med sin erfaring som køkkenchef på Tornøes Hotel i Kerteminde, har også været en vigtig brik i mad ud af huset virksomheden. Bakket op af en særdeles kompetent stab af køkkenpersonale, har Ole Larsen og Jørgen Toft Jensen været med til, at gøre Salt og Peber til én af de mest succesfulde cateringvirksomheder på Fyn.

Når vi laver retter til festlige begivenheder, så er det først og fremmest kundens ønsker, som står i højsædet. Med en kompromisløs stræben efter, at efterkomme disse, er det blevet til mange vellykkede begivenheder over årene. Faktisk tør vi næsten gå så langt som til at sige, at vi går ud over kundernes ønsker. Det er vores vision, at mad ud af huset i Odense området, såvel som alle andre steder vi leverer i landet, skal være en kulinarisk oplevelse, fuldt ud på højde med den man får når man spiser ude. Diner transportable skal ikke bare være en halv løsning, men derimod et positivt bekendtskab, som gæsterne vil kunne huske i lang tid frem.

I vores bestræbelser på, at give den bedste smagsoplevelse overhovedet muligt, har vi blandt andet allieret os med en række lokale leverandører. Dette sikrer, at råvarerne altid er så friske som muligt, når vores catering bil når frem til festen. Dette håber vi illustrerer den ildhu, som ligger bag vores catering Odense afdeling, og Salt og Peber generelt. Vi vælger aldrig den halve løsning, men tager derimod gerne en udfordring op. Dette håber vi også, at vores varierede menuer illustrerer. Uanset hvilken ret man vælger til sin fest, så griber vi altid opgaven an med stor professionalisme og seriøsitet. Det er vores filosofi, at dette er den eneste rigtige måde, at drive en mad ud af huset virksomhed på. Ligeledes gør vi aldrig forskel på en diner transportable opgave, uanset om der er tale om et lille eller stort gilde.
Er du på udkig efter en god og ærlig diner transportable virksomhed, hvor kundepleje og god mad er i højsædet, så håber vi, at du vil overveje Salt og Peber mad ud af huset Odense, hvis din næste fest skal holdes i det fynske.

Velbekomme,
Salt og Peber catering Odense.

Vi bruger cookies på siden.

Hvis du fortsætter på siden, accepterer du vores brug af cookies. Du kan læse mere ved at klikke her.

x