Gourmet buffet

Kuverter à 239,-
Ønske du også at stille desserten på buffeten, anbefaler konditoren, at du supplere med lidt is, fromage og frugt.
  • Forret til at stille på buffet

    • Vitello Tonnato med tun sauce

      Kalvekød i tyndeskiver med tunsauce over, pyntet med capers bær og rucola 
    • Kold røget laks på små salatblade

      pyntet med tomat, asparges og dild 
    • 2 slags buffetbrød

      lyst og mørkt med kerner
    • Pesto

      Klassisk Italiensk pesto med basilikum, pinjekerner, parmesan og hvidløg
  • Buffetretter

    • Fyldt kyllingebryst med skind

      kyllingebryst fyldt med kyllingefars under skindet (½ Kyllingebryst pr person)
    • 2 små stegte mørbradbøffer

      i champignon a la creme
    • Oksemørbrad

      Gourmet saltet
    • Pommes Anna

      med kartofler i tyndeskiver, løg, timian og olie
    • Marineret kartoffelsalat

      med kogte småkartofler, rødløg i skiver, ovnbagt cherrytomat, rapsolie og æbleeddike, pyntet med hakket persille og purløg
    • Waldorfsalat

      med selleri, æbler, druer og valnødder i cremefraiche
    • Spidskålsalat

      med ærter, gulerod, grønpeber, cherrytomat, agurk, feta og ristede hampefrø
  • Dessert

    • Gateau Marcel

      Fransk chokoladekage uden mel, hertil syltet blommer i portvin

Vi bruger cookies på siden.

Hvis du fortsætter på siden, accepterer du vores brug af cookies. Du kan læse mere ved at klikke her.

x