Nordisk buffet

Kuverter à 164,-
Husk! lidt brød til laksen, se nedenfor.

  • Buffetretter

    • Kold dampet laks med dildpuré

      Anrettet på salat og pyntet med cherrytomat, citron, asparges og krydderurter
    • Kyllingebryst

      krydret med lime-pepper
    • Svinefilet stegt som vildt

      braiseret med enebær, laurbærblade og timian
    • Oksecuvette

      med knust sort peber
    • Ovnbagte kartofler

      små kartofler, oregano og olie
    • Marineret kartoffelsalat

      med kogte småkartofler, rødløg i skiver, ovnbagt cherrytomat, rapsolie og æbleeddike, pyntet med hakket persille og purløg
    • Grøn bønnesalat

      med rødløg, bagte cherrytomater, ristet sesamfrø, olie og eddike
    • Salatfad

      med agurk, tomat, peberfrugt, gulerod og blomkål på salatbund
    • Æblevinaigrette

      med rapsolie og æbleeddike

Vi bruger cookies på siden.

Hvis du fortsætter på siden, accepterer du vores brug af cookies. Du kan læse mere ved at klikke her.

x