Mad der passer til din søgning:

Menu

Uanset om det skal være ekstra festligt, en uforglemmelig middag eller bare på den traditionelle måde, så skal det selvfølgelig være en lækker menu. Menuer har den fordel at alle får den samme smagsoplevelse, alle spiser samtidig, snakken bliver ikke forstyrret og madrester bliver der ikke meget af.

Vi har dejlige menuer og forskellige sammensætninger i forskellige prisklasser. Vi leverer selvfølgelig til alle slags arrangementer hvad enten det er bryllup, barnedåb, fødselsdag m.m.. Vores kokke elsker at lave menuer og deres erfaringer kommer kunderne til gode. En god menu er en sikker vinder og alle gæster vil huske oplevelsen. Med en festmenu fra Salt og Peber har du styr på dagen og på gæsterne.

Vi kan tilbyde flere forskellige veltilberedte menuer herunder.

Læs mere
  • Kan bestilles til levering i september, oktober og november

    Forret
    • Lakseroulade med limedressing
    Hovedret
    • Langtidsstegt svinefilet marineret i mørk øl, brun farin, dijon og enebær. Serveret med pommes hasselback, bagte rodfrugter og skysauce.
    Dessert
    • Æbletærte med vanilje creme fraiche
    139,00
    Kuverter à
  • Kan bestilles til levering i januar og februar

    Forret
    • Okseterrine med tørret tranebær og knuste pistacienødder. Hertil syltede beder og stenovnsbagt brød
    Hovedret
    • Brasieret svinenakkekam hertil store ovnbagte kartoffelbåde og rødkålssalat med æbler og rosiner
    Dessert
    • Pærekage med vaniljecreme
    119,00
    Kuverter à
  • Kan bestilles til levering i marts, april og maj

    Forret
    • Fisketerrin på plukket salat, serveret med cherry tomat, urtecreme, dild og citron. Hertil stenovnsbagt brød.
    Hovedret
    • Svinefilet med urte-crust (rasp, smør og krydderurter) - Hvedekernesalat m/ spidskål, druer og rød peberfrugt - Små bagte kartofler m/ timian - Let bagt blomkål vendt i purløgssmør og ristede jordnøddet
    Dessert
    • Chokolademousse med flødeskum og hakket chokolade
    119,00
    Kuverter á
  • Kan bestilles til levering i juni, juli og august

    Forret
    • Varmrøget laks plukket på salat med grønne asparges & rygeostecreme
    • Hertil hjemmelavet focaccia
    Hovedret
    • Oksestriploin i frisk rosmarin - m/ små bagte kartofler & tzatziki - samt blomkål i dild, basilikum, avokado og cocktail tomater
    Dessert
    • Panna cotta med sæsonens frugtkompot & hakkede pistacienødder
    148,00
    Kuverter à
  • KAN IKKE BESTILLES TIL DEN 24/12 OG 31/12

    Du kan tilkøbe natmad for kun kr. 10,- pr. del

    Forret
    • 2 stk. tarteletter med høns i asparges
    Hovedret
    • Braiseret gammeldags oksesteg - mør og lækker med brune og hvide kartofler, haricots verts, surt, sødt, chips og flødesauce
    Dessert
    • Jordbærtrifli med makron og vaniljecreme
    De enkelte retter kan udskiftes efter dit ønske.
    139,00
    Kuverter à
  • KAN IKKE BESTILLES TIL DEN 24/12 OG 31/12

    Her kan du sammensætte din helt egen menu

  • Menuen kan kun bestilles til Mortensaften d. 10. november

    Hovedret
    • 1 stk. appelsin braiseret andelår med hvide kartofler og brun selv kartofler, hjemmelavet agurksalat, tyttebær og brun sauce
    99,00
    Kuverter à
  • Kan bestilles indtil d. 20/12 kl. 24:00

    OBS! Kan KUN afhentes i vores køkkener d. 24/12 kl. 10:00 - 13:00

    VORES JULEMENU ER KOLDT FORSTEGT OG KAN KUN BESTILLES TIL AFHENTNING D. 24/12

    Hovedret
    • Svinekam med svær hertil hvide kartofler, brun selv kartofler, hjemmelavet rødkål og brun sauce
    99,00
    Kuverter á
  • Kan bestilles indtil d. 27/12 kl. 24:00

    OBS! Kan KUN afhentes i vores køkkener d. 31/12 kl. 10:00 - 14:00

    VORES NYTÅRSMENU ER KOLDT FORSTEGT OG KAN KUN BESTILLES TIL AFHENTNING


    Forret
    • Laksetatar rørt med agurk, rødløg, citron og dild samt honning melonvinaigrette
    Hovedret
    • Oksetournedos med kartoffel roulade, honning-timianbagte rodfrugter og sauce bordelaise
    Dessert
    • Fransk chokoladekage med anis marinerede vinterbær og saltede nøddeknas
    228,00
    Kuverter á

Din søgning gav ikke noget resultat.

Fandt du ikke, hvad du søgte? Prøv igen, eventuelt med et nyt søgeord. Eller kontakt os med dine spørgsmål.

Vi bruger cookies på siden.

Hvis du fortsætter på siden, accepterer du vores brug af cookies. Du kan læse mere ved at klikke her.

x