klassiskbuffet

Vi leverer

Catering København

Er det tiden hvor du får brug for god mad i København og omegn, så skal du helt sikkert overveje om Salt og Peber ikke skal være din cateringleverandør. Vi er kommet rigtig godt i gang på sjælland og har stor succes med at lave lækre og velsmagende cateringmenuer og buffeter til både den uformelle middag som til den store fest med venner og bekendte som gæster. Vi er ofte cateringleverandør ved rigtig store arrangementer og vi er gode til at håndtere både de store og små bestillinger.

Vi kalder det ”mad ind i huset” da vi jo kommer ind i huset hos vores kunder, med den lækre mad som er nem at gå til, uden at man behøver og være den skrappeste i et køkken. Vi har nemlig gjort det nemt for dig som vært, at have gæster.

Catering kan være mange ting, men vi står inde for den gode mad vi laver, og så vidt det er muligt samarbejder vi med lokale leverandører, og vi bruger altid friske råvarer. Vores personale er håndplukket til at være et godt team i køkkenet, hvor vi producerer en stor mængde skønne menuer og buffeter hver dag.

Vi føler det er vigtigt at vores kunder føler sig trygge både under bestilling og ved levering af maden, så derfor har vi stille og roligt bygget et godt koncept op til at være landsdækkende i et behageligt tempo så vi er sikre på at vi hver gang er leveringsdygtige med en god cateringmenu og hvor vi ved at det er tilberedt af veluddannet personale og vores personale i callcentret har også en bred viden omkring catering og er derfor altid klar med hjælp ved bestilling hvad enten det er pr. telefon eller online du ønsker at bestille mad til din næste fest eller sammenkomst.

Catering fra Salt og Peber i det københavnske, vil med garanti blive en god oplevelse, vi vil i hvert fald gøre vores til, at det bliver en fornøjelse for dig og dine gæster, hvad enten det er til fødselsdag, bryllup, barnedåb eller en sammenkomst med gode venner du bestiller mad til.

Med venlig hilsen og velbekomme
Salt & Peber catering København

Vi bruger cookies på siden.

Hvis du fortsætter på siden, accepterer du vores brug af cookies. Du kan læse mere ved at klikke her.

x