klassiskbuffet

Vi leverer

Julefrokost København

Julefreden trues ofte af al den stress og jag, der også er forbundet med den ellers så søde juletid. Selvom det i høj grad er hyggen og den gode stemning, der er omdrejningspunktet for julen, så kan det hurtigt drukne i travlhed. En måde, hvorpå du kan gøre det hele lidt lettere, er ved at bestille menuen til dette års julefrokost(er) her hos Salt & Peber. Vi er et velanset catering firma, der bringer sund og lækker mad ud af huset til en lang række forskellige begivenheder og i forskellige dele af landet – herunder julefrokost København, som denne side handler om.

Vi kan præsentere dig for seks forskellige menuer, der er sammensat ud fra forskellige te-maer. Fælles for dem alle er den høje kvalitet, der præger al den mad, vi leverer ud af huset her hos Salt & Peber. Du kan således både vælge en helt tradition julefrokost menu, der indeholder alt, hvad dit madglade julehjerte måtte begære, eller du kan vælge en opdateret og mere moderne menu, der blandt andet byder på varmrøget laks og frisk rødkålssalat.

Uanset om du er på jagt efter gamle kendinge eller nye kulinariske oplevelser i forbindelse med din julefrokost, så står vi her hos Salt & Peber klar til at give dig en god oplevelse og samtidig gøre vores for, at julefreden kan sænke sig over dig selv og dine heldige gæster.

Vi bruger cookies på siden.

Hvis du fortsætter på siden, accepterer du vores brug af cookies. Du kan læse mere ved at klikke her.

x