Salt & Peber

Måltidskasser

Det nye aftensmadskoncept her fra Salt & Peber, tilbyder nem og lækker aftensmad leveret lige til døren, i form af indbydende måltidskasser. Konceptet er, at vore dygtige og kompetente kokke sammensætter og forbereder en lækker, sund og kvalitetsfuld aftensmad til dig og din familie, som leveres lige til jeres dør.

I måltidskasserne fra Salt & Pebers Aftensmad finder I alle de råvarer og ingredienser, der skal til for hurtigt at tilberede det måltid mad fra vores ugentlige menu-oversigt, I har valgt til den pågældende dag i ugen. Det er således ikke bare færdigretter, der leveres færdiglavet til døren ligesom take-away fra byens spisesteder. I skal selv stå for den sidste tilberedning af de råvarer, vore kokke har udvalgt. Det betyder, at maden er helt frisklavet, og at I stadig får fornøjelsen af at lave mad derhjemme.


Der følger naturligvis udførlige og lette menuvejledninger med, så alle har mulighed for at omdanne råvarerne i måltidskasserne til et skønt aftensmåltid - uanset hvor trænede dine kulinariske evner måtte være. Tilberedningen kunne for eksempel inkludere at koge kartofler, skylle og snitte salaten samt pochere æg og lignende.

Salt & Pebers Aftensmad tilbyder dig og din familie en unik mulighed for at få friske og lækre råvarer leveret lige til døren to eller flere dage om ugen. Vore dygtige kokke gør sig umage med at sammensætte de indbydende madplaner, og alle råvarer og ingredienser udvælges nøje, ofte med tidens sæsonaktuelle frugt og grønt for øje.

Måltidskasserne fra vores Aftensmads-koncept passer perfekt til den travle og moderne familie, der har masser af fritidsaktiviteter og diverse at se til. Der kan være dage, hvor det er svært at nå fra arbejde og klare indkøbene til maden, inden de andre forpligtelser melder sig på banen. Her er det skønt at vide, at Salt & Peber sørger for, at der to eller flere dage om ugen bliver leveret en skøn og indbydende måltidskasse, hvori I finder alt, I skal bruge for at tilberede et sundt og lækkert aftensmåltid, som hele familien kan lide. Det er mad-ud-af-huset med god samvittighed. Glem alt om færdigretter og take-away - vore måltidskasser tilbyder et hjemmelavet måltid mad, når det passer jer.

I er som altid garanteret den høje standard, som vi er kendt for her hos Salt & Peber. Vi sætter en stor ære i at kunne tilbyde catering, mad-ud-af-huset af den bedste kvalitet til vore mange nye samt trofaste kunder landet over.

Vi bruger cookies på siden.

Hvis du fortsætter på siden, accepterer du vores brug af cookies. Du kan læse mere ved at klikke her.

x