klassiskbuffet

Vi leverer

Mad ud af huset

Catering, Diner transportable og mad ud af huset. Dette er ord, som mange forbinder med mange forskellige leverandører og oplevelser. Ved Salt og Peber gør vi alt for, at disse oplevelser altid lever op til dine forventninger.

Hos Salt og Peber er både kvalitet og prisbevidsthed første prioritet, derfor skærer vi ingen hjørner, når vi servicerer vore kunder. Hos Salt og Peber er det vigtigt, at mad ud af huset ikke bare skal være den lette løsning, men også den ”lækre løsning”. Hos Salt og Peber sætter vi en ære i at gøre netop din fest eller andet arrangement til en god dag, og med Salt og Pebers mad ud af husets løsninger dækker vi dit arrangement med velsmagende mad, der er super let at gå til.
 

Smag og kvalitet sættes højt hos Salt og Peber, men også lækre anretninger og kræs for de helt rigtige råvarer giver Salt og Pebers mad ud af huset løsninger en fantastisk og smagfuld helhedsoplevelse. Vi bringer den færdige mad til aftalte adresse, og I skaber rammerne for et uforglemmeligt arrangement.
 

Se også: Mad ud af huset OdenseMad ud af huset København

 

Med venlig hilsen
Salt og Peber

Vi bruger cookies på siden.

Hvis du fortsætter på siden, accepterer du vores brug af cookies. Du kan læse mere ved at klikke her.

x