Mad der passer til din søgning:

Buffet

Mange vælger buffet når der skal inviteres gæster. Buffet er uformelt, fleksibelt og gør det lettere at tage sig af sine gæster. Man kan variere med forskellige retter og er dejligt uafhængig af de ønsker de enkelte måtte have.

Du kan gøre det nemt ved at vælge en af de smagfulde buffeter Salt og Peber har sammensat, eller selv kombinere forskellige retter helt efter din og dine gæsters smag. Du bestemmer selv om der skal sovs med, eller du hellere vil have flødekartofler.

OBS 31 DECEMBER KUN NYTÅRSAFTEN MENUER OG BUFFETER 

Læs mere
  • God buffet at supplere med forret og/eller dessert.

    Buffetretter
    • BBQ marineret kyllingelår
    • Svinefilet stegt som vildt
    • Kalvecuvette
    • Flødekartofler med revet mozzarella
    • Salatfad med 5 slags grønt og hvid balsamico dressing
    • Hvedekernesalat med syltede grøntsager og friske krydderurter
    89,00
    kuverter á
  • Manges fortrukne buffet, indeholder både kalkun, gris og kalvekød.

    Buffetretter
    • Svinefilet stegt som vildt
    • Kalkunbryst i tomatsauce
    • Kalvecuvette
    • Ovnbagte kartofler
    • Flødekartofler med revet mozzarella
    • Sæsonens blandede salat med creme fraiche dressing
    • Grøn bønnesalat med rødløg, bagte cherrytomater og sesamfrø
    99,00
    Kuverter à
  • Kan bestilles til levering i november, December og januar

    Buffetretter
    • Andebryst
    • Svinefilet stegt som vildt
    • Oksecuvette
    • Små bagte kartofler med honning
    • Pommes Anna
    • Rødkålssalat med abrikoser, dadler og valnødder
    • Pastasalat med sæsonens grønt
    109,00
    Kuverter à
  • Kan kun bestilles i februar, marts og april

    Årstidens lækre buffetretter
    • Cæsarsalat med kylling og croutons
    • Quiche lorraine, fransk løgtærte med bacon
    • Kalvecuvette
    • Ovnbagte kartofler
    • Flødekartofler med revet mozzarella
    • Tomatsalat med mozzarella, oliven og rødløg
    • Tzatziki og flutes
    109,00
    Kuverter á
  • Et gensyn med 90`ernes Carvery Buffet.

    Buffetretter
    • 2 stk. tartelet med høns i asparges
    • Kalkunbryst i tomatsauce
    • Sennepsglaseret skinke
    • Kalvecuvette
    • Ovnbagte kartofler
    • Flødekartofler med revet mozzarella
    • Hjertesalat med mormor dressing
    • Hvedekernesalat med syltede grøntsager og friske krydderurter
    119,00
    Kuverter à
  • Allergene venlig buffet
    Indeholder bl.a. ikke jordnødder, nødder, æg, laktose, gluten, sennep, skaldyr, frugt, hvidløg, chili og soja.

    Buffetretter
    • Kold dampet laks med asparges og dildpuré
    • Kyllingefilet med skind
    • Svinefilet stegt som vildt
    • Oksecuvette
    • Ovnbagte kartofler
    • Marineret kartoffelsalat i rapsolie med rødløg
    • Salatfad med 5 slags grønt og hvid balsamico dressing
    • Rå marinerede grøntsager med æblevinaigrette
    139,00
    Kuverter à
  • Knap så stor en buffet til gengæld indeholder den både forret og dessert

    Er i meget sultne anbefaler vi at i supplere med yderligere en slags kød og kartoffel se under sammensæt selv buffet

    Forret
    • Kold dampet laks med asparges og dildpuré
    • 2 slags buffetbrød
    Buffet
    • Butterdejsindbagt svinemørbrad
    • Oksecuvette
    • Flødekartofler med revet mozzarella
    • Sæsonens blandede salat med creme fraiche dressing
    • Hvedekernesalat med syltede grøntsager og friske krydderurter
    Dessert
    • Brownie med bærcoulis
    149,00
    Kuverter à
  • Så er det på tide at mindes de glade 80´er

    Forrets buffet
    • Tunmousse på salat med dressing, pyntet med tomat og citron
    • Hønsesalat pyntet med bacon
    • Buffetbrød
    Hovedrets buffet
    • Tærte med skinke
    • Butterdejsindbagt svinemørbrad
    • Kalvefilet
    • Flødekartofler med revet mozzarella
    • Salatfad med 5 slags grønt og hvid balsamico dressing
    • Broccolisalat med creme fraiche, bacon, rosiner og solsikkekerner
    Dessert buffet
    • Citronfromage
    • Chokolademousse med flødeskum og hakket chokolade
    169,00
    Kuverter à
  • Buffeten med noget for alle.

    Forret til at stille på buffet
    • Vitello Tonnato med tun sauce
    • Kold røget laks pyntet med salat, asparges og dild
    • 3 slags buffetbrød
    • Pesto
    Buffetretter
    • Farseret kyllingebryst med sprødt skind
    • Mørbradbøf med champignon a la creme
    • Oksemørbrad
    • Pommes Anna
    • Marineret kartoffelsalat i rapsolie med rødløg
    • Salatfad med 5 slags grønt og hvid balsamico dressing
    • Hjertesalat med mormor dressing
    Dessert
    • Brownie med bærcoulis
    189,00
    Kuverter à
  • KAN IKKE BESTILLES TIL D. 24/12 OG D. 31/12

    Her kan du selv sammensætte din egen helt unikke buffet

Din søgning gav ikke noget resultat.

Fandt du ikke, hvad du søgte? Prøv igen, eventuelt med et nyt søgeord. Eller kontakt os med dine spørgsmål.

Vi bruger cookies på siden.

Hvis du fortsætter på siden, accepterer du vores brug af cookies. Du kan læse mere ved at klikke her.

x